- Yield: 4
- Cook Time: 50 minutes
Kartoffellasagne med skinke og mozzarella
Ingredients
- Kartofler - 900 g
- Skinke - 200 g
- Mozzarella Ost - 100 g
- Æg - 2
- Creme fraiche - 1 dl
- Tomater - 2, skåret i stynde skiver
- Salt
- Peber
- evt
- Persille - hakket
Instructions
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og giv dem et opkog i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Hæld vandet fra kartoflerne og placer 1/4 af kartoffelskiverne i bunden af et ildfast fad. Fordel 1/4 af skinken og herefter 1/4 af osten ovenpå kartoffelskiverne. Gentag med kartoffelskiver, skinke og ost til der ikke er mere, men gem den sidste portion ost.
Pisk æggene sammen med creme fraiche, salt og peber og hæld blandingen over fadet. Fordel tomaterne på toppen og drys det sidste af osten over. Bag lasagnen ved 200 grader varmluft i ca 30 minutter, til toppen er gylden og lasagnen er gennembagt. Drys evt. med hakket persille og server med salat.
kilde: madensverden.dk