Forloren And
Ingredients
- Svinefars - 500g
- Fløde - 1 dl
- Rasp - 2 spsk
- Æg - 1
- Salt
- Peber
- Svesker - 10-12
- Æbler - 2
- Smør - 50 g
- Bouillon - 2 dl
Instructions
- Svinefarsen røres med fløde, rasp, æg, salt og peber.
- Farsen formes til en rulle, og ned i denne stikkes sveskerne og tynde skiver af de skrællede æbler.
- Farsrullen lægges i et ovnfast fad, overhældes med det brunede smør/margarine og sættes i ovnen ved 225 grader i alt i ca. 25 min. afhængig af farsrullens tykkelse. Når der er gået ca. 8 minutter af stegetiden, hældes den kogende bouillon ved, og der dryppes under stegningen med skyen, som dannes i fadets bund. Serveres med smørristede kartofler og evt. rødkål.
kilde: www.gamledanskeopskrifter.dk/