Koldhævede grahams boller

Koldhævede grahams boller

By 20 July 2016

  • Prep Time : 10+420 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 12

Ingredients

Instructions

Om aftenen:

  1. Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt grahamsmel og ruggryn. Rør rundt med en grydeske, tilsæt 3 dl hvedemel og salt.
  2. Rør og mærk efter om dejen kan klare 1 dl hvedemel mere. Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende.
  3. Dæk skålen med vitawrap eller en overskåret frostpose og et rent viskestykke og sæt skålen i køleskabet.

Om morgen:

  1. Tænd ovnen for max varme varmluft.
  2. Tag dejen op med en spiseske og sæt 12 boller på en bageplade med bagepapir, pensl med vand. Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader i 15 minutter.

Note:

Ruggryn kan evt. erstattes med havregryn, nødder, korn eller frø.

Print

kilde: www.valdemarsro.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...