Bagt havregrød med æbler, kanel og dadler

Bagt havregrød med æbler, kanel og dadler

By 19 March 2015

Kan evt serveres med rosiner, gojibær og mandelsmør

 

tips: æble er erstattes med pærre eller banan, eller man kan tilføje bær sammen med æblene.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 2

Ingredients

Instructions

  1. Bland havregryn og mandelmælk i en skål og lad det trække i 10 min.
  2. Tænd i mellemtiden ovnen på 220 grader (180 grader varmluft)
  3. Skrald æblet og riv det på en groft rivejern
  4. Halvér dadlerne og fjern stenen, og skær derefter dadlerne i 8 stykker per dadel.
  5. Når havregrynene har trukket i 10 min røres æble, dadler, kanel, honning of mandelsmør i
  6. Bages i ovnen i 15-20 min, til al væsken er forsvundet og grøden begynder at skifte lidt farve.
Print

kilde: Deliciously Ella

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...