Yakisoba
- Yield : 4-5
- Allergens : Soya
Ingredients
- Sauce
- Worcestershire sauce - 3 spsk
- Oyster sauce - 3 spsk
- Ketchup - 2 spsk
- Soyasauce - 1-1½ spsk
- Sukker - 1½ spsk
- Resten af retten
- Kylling filé - 1 kg
- Spidskål - ½
- Løg - 1
- Hvidløg - 1 fed
- Ingefær - 1 cm frisk
- Citrongræs - 1
- Rød peberfrugt - 1
- Gulerod - 1
- Syltet Ingefær - 1 kugle samt lidt af lagen
- Egg nudler - 400 g
- Olivenolie - til stegning
Instructions
Sauce:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til. Lad det stå og trække, gerne natten ovre i køleskab.
Resten af rettelsen:
- Kød og grøntsager skæres i mundrette stykker. Hvidløg, ingefær, og chili skæres meget fint. Citrongræs slås mod spækbrættet så duften frigives, det yderste blad tages fra hvorefter den skæres i så tynde ringe/skiver som muligt. Start med at skær fra roden og skær indtil det føles som om at den bliver mere træet. (det meste kan bruges)
- Kog nudlerne som anvist på pakken.
- Lyn steg kylling i en wok til den netop er mør og har fået en anelse farve. Tag det op af wokken.
- Steg nu hvidløg og ingefær kort tid inden spidskål, gulerødder og løg kommes i og steger med til de ikke længere er helt rå. Tilsæt nu peberfrugt og syltet ingefær.
- Når det er stegt så der stadig er bid i grøntsagerne tilsættes sovs og nudler. Bland det hele godt sammen og server mens det er varmt.