Kinesisk suppe med kødboller

Kinesisk suppe med kødboller

By 23 November 2014

  1. Bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen i en stor røreskål. Brug hænderne til at mose det hele godt sammen. Søg for at alle ingredienserne er jævnt fordelt, det giver mest smag. Dæk med låg og sæt til side i 30 minutter for at lade smagen samle sig, eller stil natten over i køkleskabet, hvis der er tid til det.
  2. Imens hældes hønsebouillonen i en stor gryde og tilsættes stjerneanis, ingefær og hvidløg. Bring i kog, dæk med låg, skru ned for blusset og lad suppen småkoge i 10 minutter.
  3. Tag et stykke af bollefarsen på størrelse med en golfbold og rul den til en glat bolle mellem håndfladerne. Sæt den til side og fortsæt til al farsen er brugt. Der bliver omkring 8 kødboller.
  4. Med en huldske sættes bollerbe fiorsigtigt ned i suppen. Derefter tilsættes forårsløg, kinekål, korinder og soyasaucem og det hele røres forsigtigt sammen. Brinegs i kog og småkoger i 8-10 minutter, eller til kødbollerne er møre hele vejen igennem. Men kan teste ved at skære en over. Serveren med det samme, mens grøntsagerne er friske og fulde af farve.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 50 minutes
  • Yield : 2

Ingredients

Instructions

Print

kilde: John Gregory-Smith: Lev Stærkt – krydderikogebogen

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...