Henkogte sommergrøntsager

Henkogte sommergrøntsager

By 11 July 2014

Ingredients

Instructions

  1. Skyl grøntsagerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Pil løget og hvidløget. Læg alle grøntsagerne i en skål, og drys saltet over. Lad det stå koldt et døgn.
  3. Steriliser henkogsningglas
  4. Skyl saltet af grønsagerne. Bring vand i kog, og lad grøntsagerne koge et par minutter. Peberfrugterne og squashene behøver ikke mere end at blive dyppet i vandet. Læg grøntsagerne i varme, rengjorte glas.
  5. Bland ingredienserne til lagen i en gryde, og giv den et opkog. Skum af. Hæld den varme lage over grøntsagerne. Luk glassene tæt. Opbevares koldt. Kan holde sig i flere måneder i køleskabet.

Tip: tilsæt evt. Atamon for at forlænge holdbarheden.

Print

kilde: dansukker.dk (modifiseret en smule)

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...