Mørbradgryde med paprika, bacon, champignoner og pastinak

Mørbradgryde med paprika, bacon, champignoner og pastinak

By 7 July 2014

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :
Nutrition facts (per portion) : Carbohydrate Content: 48%; Fat Content: 29%; Protein Content: 23%;

Ingredients

Instructions

  1. Skær sener og hinder af mørbraden, og kasser dem, og skær mørbraden i 8-9 mørbradbøffer.
  2. Rens champignonerne, halver dem, og skær dem i skiver. Skræl pastinakken, og skær den i små tern, og pil og snit løget i små tern.
  3. Brun mørbradbøfferne på en pande med lidt olivenolie i 1-2 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
  4. Kom olivenolie i en gryde, og steg løg og bacon i 3-4 min. ved jævn varme. Tilsæt pastinak og champignoner, og rist fortsat i 2-3 min. Tilsæt tomatpuré, paprika, timian, bouillon og piskefløde – læg låg på gryden, og lad saucen simre i ca. 20 min.
  5. Tilsæt mørbradbøfferne, og lad dem simre sammen med saucen i 5-8 min., til de er færdigtilberedte. Vend bøfferne rundt i gryden undervejs, og krydr til sidst med salt, peber og evt. ekstra paprika. Jævn saucen med lidt maizena rørt ud i koldt vand.

 

Server mørbradgryden med kartoffelmos eller ris til.    

Tip: Hvis du vil servere salat til mørbradgryden, så lav en enkel grøn salat med en frisk olie-eddikedressing evt. tilsmagt med lidt dijonsennep, så du får syrligt modspil til den skønne gryderet. 

Print

kilde: Kvickly

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...