Stout og cheddar kyllinge pot-pie

Stout og cheddar kyllinge pot-pie

By 27 April 2014

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 4-6

Ingredients

Instructions

  1. Forvarm ovnen til 190 grader
  2. I en skål gryde smeltet smørret over mellem-høj varme. Tilføj løg, seleri, gullerødder og peberfrugt og lav den stege til de er bløde (ca 5 minutter). Hæld grønsagerne i en skål og sæt til side.
  3. Maser salt og peber ind i kyllingestykkerne.
  4. Kom olie i gryden og lad den varme godt op, steg derefter kyllingestykkerne til de er brunene på alle sider. Kom grønsagerne tilbage i gryden, samt stout, majs, ærter og kyllingebouillion. Lad det koge i ca 10 minutter, rør af og til. Strå melet over og rør den forsigtigt i sovsen til den tykner.
  5. Reduser varmen og rør osten i. Kom kun 1/4 i af gangen og kom først mere i når osten og indkorporeret i sovsen. Fjern gryden fra varmen og rør fløden i.
  6. Kom sovsen i 4-6 individuelle portionsskåle, der kan tåle at komme i ovnen, og læg butterdej over hver skål. Skær en lille rids i toppen af hver butterdes låg.
  7. Pisk æg og vand sammen med en gaffel og pensel butterdejen med æggeblandingen.
  8. Bages i ovnen i 15-18 min, indtil butterdejen har fået farve.
Print

kilde: The Craft Beer Cookbook

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...