Grønsags stock

Grønsags stock

By 22 March 2014

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 2-3 L

Ingredients

Instructions

  1. Kom alle ingredienserne i en stor suppegryde (mindst 6 L). Tilføj vand så det dækker grønsagerne, ca 4 L og bring det i kog.
  2. Så snart det koger, reduseres varmen og skal derefter simre i 15 min.
  3. Rør rundt i stock'en og skim fra urenheder. Kog videre ved lav simren i 1 time, skim urenheder fra løbende.
  4. Fjern gryden fra varmen og sigt stock'en ned i en stor skål gennem en si dækket med et musselin klæde. Kasser indholder i sien. Lad stock'en køle af, og sæt den derefter i køleskab i adskellige timer.
  5. Stock'en kan nu gen-koges for at konsentrere smage den, eller opbevares i køleskab eller fryser indtil den skal bruges.

Stock'en holder sig 3 dage i køleskab eller op til 6 måneder i fryser.

Print

kilde: easy italian

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...