Spinat og rød linse suppe

Spinat og rød linse suppe

By 20 February 2014

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  1. Kom linser og 9 dl koldt vand i en gryde, bring den i kog og lad den simre ved svag varme i ca 10 min, til linserne er møre. Vandet skummes når linserne kommer i kog. Fjern derefter gryden fra varmen, dæk med et løg og sæt den til side.
  2. Samtidigt, varmes olie i en suppegryde. Tilføj løg og lad den stege ved svag varme i 5 min. Tilføj hvidløg, ingerfær og chilli, og lad det stege videre i 2 min. Rør i karry og sort peber og steg yderligere 2 min.
  3. Varm de sidste 3 dl vand og opløs boullion. Tilføj derefter boullion, linser med koge-væsken, tomater, spinat og koriander til løgblandingen. Smag til med sort og peber. Kog i 5 min. Tilføj kokosmælk.
  4. Med en stavblender blendes suppen.
  5. Serveres i 4 portionsskåle pyntet med 1 spsk yogurt og lidt koriander og chilli
Print

kilde: Quick Cook Vegetarian

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...