Farseret hvidkål

Farseret hvidkål

By 11 January 2014

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 60 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Snit kålen fint, og giv den et opkog i vandet, til den falder sammen. Hæld den til afdrypning i en sigte.
  2. Hak løg og persille fint og ælt alle ingredienserne sammen til farsen.
  3. Smør et ildfast fad og læg halvdelen af farsen heri. Fordel hvidkålen ovenpå, og dæk med resten af farsen. Læg baconskiverne ovenpå.
  4. Hæld de flåede tomater med væske ned i fadet. Hæld bouillon ved retten.
  5. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 1 time, til alt er mørt.

Tips:
Server retten i fadet med groft brød.

Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...